Gost Hrvatske katoličke misije u Berlinu bio je …

objavljeno u: Vijesti | 0

Gost Hrvatske katoličke misije u Berlinu bio je doc. dr. sc. don Josip Dukić, sveučilišni profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Splitu, koji je 23. lipnja 2017., u sklopu proslave Dana državnosti, održao predavanje na temu “Otkrivati hrvatsku prošlost: Projekti i sjećanja“. Predavanje je održano u prostorijama HKM Berlin, a gosta iz domovine uvodno je predstavio fra Edvard Sokol, hrvatski dušobrižnik u Berlinu.
Više na: http://www.berlinskimagazin.com/index.php?option=com_content&view=article&id=470%3Asveenik-don-josip-duki-gost-hrvatske-katolike-misije-berlin&catid=43%3Anovosti&Itemid=82

Osim toga, u Berlinu je 22. lipnja u povodu Dana hrvatske državnosti u organizaciji Hrvatskoga veleposlanstva na čelu s veleposlanikom Rankom Vilovićem održano svečano primanje u Bärensaal, u povijesnoj staroj gradskoj vijećnici, na kojemu su uz predstavnike njemačke vlasti, politike i društva, kao i diplomatskih predstavnika drugih država, sudjelovali i apostolski nuncij u Njemačkoj mons. Nikola Eterović i berlinski nadbiskup dr. Heiner Koch.
Više na: http://www.ika.hr/index.php?prikaz=vijest&ID=191389