#LjetnaŠkola #HJPK …

objavljeno u: Vijesti | 0

#LjetnaŠkola #HJPK

Sve zainteresirane mlade u hrvatskome iseljeništvu još jednom od srca pozivamo na sudjelovanje u Ljetnoj školi hrvatskoga jezika, povijesti i kulture, koja će se održati u Zagrebu, od 3. do 14. srpnja ove godine. Suorganizatori su Hrvatsko katoličko sveučilište (Universitas Studiorum Catholica Croatica) i Nadbiskupijski pastoralni institut, a Škola je namijenjena potomcima naših iseljenika koji žele usavršiti materinski jezik te bolje upoznati povijest i kulturu Domovine i zavičaja svojih roditelja i predaka. Program Škole sastoji se od modula hrvatskoga jezika, modula povijesti i modula kulture, a sadrži i dvije cjelodnevne ekskurzije. Na Školi će predavati profesori s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i drugi stručnjaci i osobe iz javnoga života.

Participacija za sudjelovanje iznosit će oko 265 eura, a uz nadoplatu moguć je i smještaj (u dvokrevetnoj sobi za 12 noćenja 240 eura, ukupna nadoplata za jednokrevetnu sobu +84 eura) i prehrana (10 doručaka za 40 eura, 10 ručaka za 120 eura) tijekom Škole u prostorima Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta, gdje će se Škola i održati.
Prijave za Školu primamo do 10. lipnja 2017. na: hip@hbk.hr
Sve informacije možete pratiti na našoj facebook stranici, kao i na stranici Ljetna škola hrvatskoga jezika, povijesti i kulture!