NJEMAČKA

objavljeno u: Vijesti | 0

NJEMAČKA: Sjednice hrvatskih pastoralnih i socijalnih djelatnika s delegatom

Prve godišnje sjednice hrvatskih pastoralnih i socijalnih djelatnika iz Njemačke s delegatom za hrvatsku pastvu u Njemačkoj vlč. Ivicom Komadinom održat će se od ponedjeljaka 5. do petka 9. veljače u pet njemačkih gradova. Tijekom sjednica predavanje o odnosu vjere i znanosti održat će prof. dr. Stipe Kutleša. Na sjedicama uz delegata vlč. Ivicu Komadinu sudjeluje i ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu vlč. dr. Tomislav Markić. Sjednice počinju u 10.30 sati.

Prva sjednica za Bavarsko pastoralno područje održat će se u ponedjeljka 5. veljače u HKM Nürnberg (Alemannenstr. 38, 90443 Nürnberg).

Druga sjednica za Pastoralno područje Baden-Würtemberg I. i Baden-Würtemberg II. održat će se u utorak 6. veljače u prostorijama HKZ Srca Isusova u Heidenheim a. d. Brenz (Schnaitheimer Str. 19. 89518 Heidenheim a.d. Brenz)

Treća sjednica za Pastoralno područje Sjeverna Rajna i Vestfalija održat će se u srijedu 7. veljače u HKM Wuppertal (Am Deckershäusen 94, 42111 Wuppertal).

Četvrta sjednica za Sjeverno pastoralno područje održat će se u četvrtak 8. veljače u Exerzitien- und Gästehaus u samostanu Marienrode kod Hiledesheima (Auf dem Gusthof, 31139 Hiledesheim).

Peta sjednica za Rajnsko-majnsko pastoralno područje održat će se u petak 9. veljače u St. Christophorus Gemeinde (An den Drei Steinen 42, 60435 Frankfurt).