#HKMHagen proslavila je 2. prosinca svetog Nikolu. …

objavljeno u: Vijesti | 0

#HKMHagen proslavila je 2. prosinca svetog Nikolu.
Na početku večeri sve je pozdravio voditelj misije don Damir Kovačić te svima zaželio lijepo i blagoslovljeno predbožićno vrijeme.
Voditelj večeri Daniel Bošnjak najavio je program koji su djeca pripremila u čast svetog Nikole, a djecu je pripremila pastoralna suradnica Gordana Tunjić uz pomoć učiteljice Hrvatske nastave Biserke Wortmann.
Slijedile su recitacije i pjesme u čast svetog Nikole koje su djeca odlično naučila, a svoje vještine na violini i gitari pokazali su Lara i Maja Višić dok ih je brat Ante pratio na bubnjevima.
Pjesmama su i dozvali dobrog sveca koji je na njihovu veliku radost došao s vrećom punom darova.
U zabavnom djelu programa nastupili su VIS Jorgovani s Damirom Žilićem koji je svojim pjesmama iz svih krajeva domovine držao publiku na podiju.
Vrijedni organizatori pobrinuli su se za domaće specijalitete. Nisu zaboravili ni one koji ne mogu sebi priuštiti lijep i radostan Božić. Tako su sa svojim gostima prikupljali priloge za osmogodišnjeg Ivana Sobola iz Pavlovca kraj Čakovca koji od rođenja ima zatajenje oba bubrega i potrebno mu je skupo liječenje u inozemstvu.

Fenix-magazin/Zvonko Bosnić i Daniel Bošnjak