#KatoličkiTjednik pokreće portal pod nazivom …

objavljeno u: Vijesti | 0

#KatoličkiTjednik pokreće portal pod nazivom Nedjelja.ba

Sarajevo, (IKA) – U ponedjeljak, 26. lipnja, u 15 sati s radom počinje novi portal Katoličkog tjednika www.nedjelja.ba.
Portal će u prostorijama Medijskoga centra Vrhbosanske nadbiskupije (MCVN) – Pruščakova 13, Sarajevo – svečano online pustiti vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić, u nazočnosti djelatnika i uredničkog vijeća Katoličkog tjednika.
Nazočnima će se najprije pozdravnim riječima obratiti direktor MCVN-a vlč. Miroslav Ćavar, a potom će glavni urednik Katoličkog tjednika mr. vlč. Josip Vajdner predstaviti ideju i realizaciju portala koji nosi naziv Nedjelja pod kojim je ovaj tjednik pokrenut 1922. Svečanost će prigodnim riječima i molitvom, uz puštanje portala online, zaključiti nadbiskup.
Nova internetska platforma koju Katolički tjednik pokreće o 15. obljetnici svoga obnovljenoga rada i 95. godini prvotnoga pokretanja, predstavlja iskorak koji ovaj medij želi učiniti na polju digitalnih tehnologija s ciljem obogaćenja javnoga prostora katoličkim sadržajem. Također, dio portala koji je na engleskom jeziku ide za tim da širem, međunarodnom auditoriju predstavi život i djelovanje Katoličke Crkve u BiH.
Inače, dio video-produkcije Katoličkog tjednika kao sastavnica budućega portala, već se može pratiti i na Facebook stranici pod nazivom Nedjelja te na Youtube kanalu istoga imena.

http://www.ika.hr/index.php?prikaz=vijest&ID=191305
Čestitamo i želimo obilje Božjega blagoslova! Nadamo se dobroj budućoj suradnji.