#LjetnaŠkola …

objavljeno u: Vijesti | 0

#LjetnaŠkola

Od 3. do 14. srpnja 2017. održat će se u Zagrebu Ljetna škola hrvatskoga jezika, povijesti i kulture. Organizatori su: Ravnateljstvo dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu, Hrvatsko katoličko sveučilište i Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu.

Škola je namijenjena potomcima naših iseljenika i drugim zainteresiranima koji žele usavršiti hrvatski jezik te bolje upoznati povijest i kulturu Domovine i zavičaja svojih roditelja i predaka.

Program Škole sastoji se od tri modula: hrvatskoga jezika, povijesti i kulture, a sadrži i dvije cjelodnevne ekskurzije. Na Školi će predavati profesori s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i drugi stručnjaci i osobe iz javnoga života.

Participacija za sudjelovanje iznosi 265 eura, a uz nadoplatu moguć je i smještaj (u dvokrevetnoj sobi za 12 noćenja 240 eura, ukupna nadoplata za jednokrevetnu sobu +84 eura) i prehrana (10 doručaka za 40 eura, 10 ručaka za 120 eura) tijekom Škole u prostorijama Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta, gdje će se Škola i održati.

Prijave za Školu primamo do 10. lipnja 2017. na: hip@hbk.hr.

Više informacija:
Ravnateljstvo dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu
hip.hbk.hr
Ljetna škola hrvatskoga jezika, povijesti i kulture
www.unicath.hr